Over ons

Klusbedrijf brabant b.v, is een algemeen klusbedrijf voor klussen in en om het huis, bedrijf of kantoor. Soms zijn er van die klussen die maar blijven liggen omdat de tijd ontbreekt, het juiste gereedschap of de handigheid. Het begint met een klein klusje, maar de lijst kan snel langer worden. Maar om daarvoor nou meteen een aannemer of een onderhoudsbedrijf te bellen, gaat te ver. En daarvoor is Klusbedrijf brabant b.v. het aangewezen adres. Ook voor grote klussen kunt u uiteraard bij Klusbedrijf Brabant b.v. terecht.

Klusbedrijf Brabant B.V. denkt mee, onderzoekt en is uiteraard oplossingsgericht. Heeft u een klus? Klusbedrijf Brabant B.V. komt graag vooraf langs om de werkzaamheden, kosten en planning te bespreken. Er is veel mogelijk. Betaling per uur, per dag, per project, het is allemaal bespreekbaar. Zelf uw materialen aanschaffen? Geen probleem. Flexibiliteit en kwaliteit zijn de kernwaarden van Klusbedrijf brabant b.v.

Voor een vrijblijvende offerte kunt u de offerteaanvraag zo volledig mogelijk invullen. U kunt eventueel foto’s meezenden zodat de situatie vooraf nog beter bekeken en beoordeeld kan worden.

Waarom kiest u voor ons?